Cea de-a doua întâlnire a membrilor Fundației PMIR, la MNIR

Cea de-a doua întâlnire a membrilor Fundației Prietenii Muzeului de Istorie a României a avut loc în preajma solstițiului de vară, pe 22 iunie 2023, începând cu ora 16:00, la Muzeul Național de Istorie a României.
Prin aceste întâlniri, ne propunem să cultivăm sentimentul de unitate și să construim legături solide între oamenii pasionați de istorie și specialiștii de la Muzeul Național de Istorie a României. Totodată, reprezintă un prilej de a ne angaja în mod activ în conservarea și promovarea valorilor noastre culturale.
🏛 Evenimentul a fost găzduit în sala Lapidarium, unde s-a organizat și recitalul splendid „Povești muzicale de vară la muzeu”, susținut de studenți ai Universității Naționale de Muzică din București, sub coordonarea lect. univ. dr. Ioana Cojuharov.
Întâlnirea a cuprins și un tur ghidat al expozițiilor „Dacia. Ultima frontieră a romanității” și „Tezaur Istoric”, în prezența domnului dr. Ernest Oberländer-Târnoveanu, director general al Muzeului Național de Istorie a României.
Acest demers benefic este deschis tuturor celor care împărtășesc valorile fundației PMIR.
Ne exprimăm aprecierea pentru prezența dlui prof. dr. Constantin Petolescu, un prieten drag al Fundației PMIR.
❤️ Mulțumiri tuturor membrilor comunității noastre pentru susținere, evidențiem contribuția adusă de: Cantemir Mambet, Roxana B. Iorgulescu, Cristina Stan, Cristian Dumitrescu, Dan Bobe, Marius Tita.
🍷 Suntem recunoscători lui Michael Rothenberg și Crama Rotenberg, pentru nota de rafinament adăugată momentului de socializare.
📸 Mulțumiri fotografilor și videografilor prezenți, care au fost responsabili pentru surprinderea zâmbetelor oaspeților, Cristian Nițu, Dan Bobe și Matei Bumbuț, precum și voluntarilor PMIR, Crina Cerchia și Radu-Dumitru Arpenti, care ne-au ajutat ca fiecare invitat să se simtă binevenit.
Vă mulțumim tuturor pentru participare și pentru sponsorizări!
🔗 Propunerile de colaborare și de proiecte le așteptăm la [email protected]

Luni – Marți : închis
Miercuri – Duminică: 9.00 -17.00 (orar iarnă) / 10.00 - 18.00 (orar vară)

5.5 RON, atât pentru adulți, cât și pentru copii

Calea Victoriei 12, București
021 31 58 207